Archeologienota ’s avonds en in het weekend

GRATIS late night & weekend consulting

Gans de dag en misschien ook al een stuk van de avond druk bezig maar nog die archeologienota nodig voor uw omgevingsvergunning? Contacteer ons ook ’s avonds en in het weekend! Ontvang binnen de 48u à 7 dagen uw archeologienota en bespaar tijd!

archeologienota
N

Snelle oplevering archeologienota

N

16 jaar ervaring

archeologienota

Dat architect zijn geen 9 to 5 job is, heeft u zeker en vast al ondervonden. Als u ’s avonds denkt bijna klaar te zijn, ziet u dat u nog een archeolognota nodig heeft voor uw omgevingsvergunning. Maar een archeologienota ’s avonds of in het weekend dat lukt nooit. Met als gevolg dat u weeral tijd verliest.

Een huisarcheoloog hebben die u voor uw archeologienota ook ’s avonds en in het weekend kunt contacteren zou toch ideaal zijn. Tijdsverlies opgelost, sneller uw omgevingsvergunning aanvragen én alvast geruster slapen!

Pertinax is die huisarcheoloog die u nodig heeft. Want u mag Glenn bellen, mailen, WhatsAppen ’s avonds tot 23u en ook in het weekend! Gegarandeert heeft u binnen de 5 à 7 dagen uw archeologienota. En helemaal in topvorm kan het al binnen de 36 uren!
Wat een tijdsbesparing!

N

Eenmanszaak

N

Eén op één communicatie

N

Optimaal zicht op uw beschikbare deadline

N

Oplevering op afgesproken datum en liefst nog twee dagen eerder

N

Kan al obv de voorlopige plannen om nóg meer tijd te besparen

Uiteraard wilt u tijd besparen en te allen tijde beroep kunnen doen op uw huisarcheoloog. Ook ’s avonds laat en in het weekend!

CONTACT

Plan hier zelf uw contactopname met al wat achtergrondinformatie