archeologienota

Glenn, jouw archeoloog

Wie is jouw toekomstige en erkende huis archeoloog?

Ik ben een type 1 archeoloog, dat betekent dat ik archeologisch vooronderzoek en bodemingrepen mag uitvoeren. En maar goed ook want…

Wellicht heb je van die dagen dat je rond half elf ‘s avonds “rustig” neer ploft op de bank en je afvraagt: “Wat heb ik nu eigenlijk gedaan vandaag? En dan is er ook nog dat archeologieluik betreffende dat ene project … Pf!. Het wordt al zo een complexe omgevingsvergunningsaanvraag.” Dus lap in je hoofd ben je alweer bezig met de volgende werkdag. Stiekem de werkmails checken, dat scheelt weer met het oog op morgenvroeg. Je mailbox schreeuwt gewoon om attentie. “Nog zoveel te doen”.

Laat mij, jouw archeoloog, gewoon wat ademruimte voor jou creëren.

Mijn doel als je toekomstige huis archeoloog is eigenlijk heel simpel: jouw omgevingsvergunning, wat het aspect archeologie betreft, zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Zo simpel kan het zijn! Want van een expert mag je nu éénmaal meer verwachten.

Bovendien ben ik als archeoloog graag sociaal bezig. Ik bezoek diverse (networking)events, al dan niet rechtstreeks gelinkt aan architectuur.

Ik kom mij er graag aan jou persoonlijk voorstellen als jouw toekomstige huis archeoloog 😉 
Via de Pertinax Blog of per mail kom je te weten waar je me binnekort kan spotten.

In die mail(s) vertel ik trouwens ook graag wat er op dat moment leeft in de “archeologiewereld” of waarmee ik bezig ben, …

Ontvang je graag die mail(s) of meteen een archeologienota nodig?

Verder pendel ik regelmatig van de ene kant van het land naar de andere kant. Van Limburg tot West-Vlaanderen dus. Gelukkig kan dit in België (als het verkeer het toelaat) in ongeveer 2u. Ik doorkruis dus het ganse Vlaamse land, ook voor jouw archeologienota.
archeoloog

CONTACT

Plan hier zelf je contactopname met al wat achtergrondinformatie